OVER ONS

Closet Stories

Een verhaal over vallen, opstaan en weer aankleden

Het verhaal van Closet Stories begint klassiek. Je kent het wel: van hot naar her rennen, cijfers halen, files trotseren, huis-, tuin-, keuken- en familiezaken in goede banen leiden.

En dan ineens: crash-boom-bang! Daar sta je dan. Met 15 jaar saleservaring op zak en een zalige zesjarige op schoot, maar een energiepeil waar nog weinig mee aan te vangen valt.

Wie in het rood gaat, moet rusten, en dat deed ik ook. Maar hoe meer ruimte er vrijkwam in mijn hoofd, hoe meer plaats ik wilde maken in mijn kleerkast en in die van mijn zoon Jules.

Ik bracht zakken vol spullen naar goede doelen en verkocht de meest bijzondere stukken aan familie en vrienden. Het voelde goed om al dat moois een tweede leven te geven en intussen op verhaal te komen bij enthousiaste vrouwen en coole kids.

 

Ik mocht meer en meer in andermans kleerkast duiken om ook hun pareltjes te verkopen, en intussen verdiepte ik mij in de wondere webshopwereld. Dat bleek de perfecte match voor mij, en het deed wonderen voor mijn batterij. Want ik voel het in elke vezel: ieder kledingstuk vertelt een verhaal, een verhaal dat het waard is om gedeeld te worden. Op een duurzame manier, zonder kleerscheuren voor onze planeet of portemonnee.

 

Geen zittend gat en oneindig veel goesting komen nu samen in Closet Stories, een tweedehandsverhaal voor kinderen met smaak.
Kinderen,omdat die groeien als kool en keisnel uit hun kleren schieten.

Welkom bij Closet Stories – maak er iets moois van!

Kathleen

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Graag bedank ik nog even volgende personen die meewerken aan Closet Stories :

- Emilie De Fauw : jeugdvriendin die ik door Closet Stories heb teruggevonden en die mij bijstaat met raad, daad,smaak en alle closetsales !

- Valerie Du Pré van A little bit of Soap die de hometekst op maat voor me schreef

- alle mama's van de school en vriendinnen die Closet Stories mee promoten

and last but not least mijn fantastische zoon Jules die de labels meekleeft met zijn mama en mijn fantastische partner Wim Timmermans die me bijstaat bij het reilen en zeilen van deze webshop.